Autoschadeherstel

imagesCASKRKO6

 

Schade aan uw auto is een vervelende zaak. Een ongeluk zit echter in een klein hoekje en ook u kunt met schade geconfronteerd worden. Om u in dit geval zo goed mogelijk van dienst te zijn, hersteld autoschade van den Berg niet alleen de schade aan uw auto, maar nemen wij ook de schade afhandeling voor onze rekening.

 • Wij helpen u bij het invullen van het schadeformulier.
 • Uw schade snel gerepareerd
 • Vervangende personen- en bedrijfsauto’s.
 • Snelle afhandeling met de verzekering
 • Uitdeuken zonder spuiten
 • Spotrepair voor kleine reparaties
 • Ruitreparatie of vervanging c.q. blinderen
 • Reparatie van dashboard en bekleding
 • Velgenreparatie
 • Airco controle, reparatie en onderhoud
 • Reparatie van uw caravan of camper middels het erkende Caravanrepair systeem.
 • Ook schademelding indien u dat wenst
 • Bandenservice
 • Haal en breng service.

Gratis WA Verhaalservice

Autoschade is al vervelend genoeg. Zeker als u alleen WA verzekerd bent en zelf de schade moet gaan verhalen op de tegenpartij. Deze werkzaamheden nemen wij u graag uit handen.

Laat ons het regelen!

Om deze dienst aan te bieden, werken wij samen met een gerenommeerde partij die al jaren dit soort schades verhaalt. Zij zorgen in opdracht van ons dat het gehele administratieve proces in gang wordt gezet en de geleden autoschade wordt verhaald. Dat geldt ook voor eventuele persoonlijke en letselschade.

Schade verhaald?

Zodra de schade succesvol is verhaald, krijgt u van ons bericht en maken wij met u een afspraak voor het herstellen van uw autoschade. U hoeft verder niets te doen, alleen uw auto brengen en wij zorgen ervoor dat deze weer in topconditie de werkplaats verlaat. Alle administratieve zaken rondom de verhaalsaktie worden door ons afgehandeld. Wel zo gemakkelijk toch?

 

Zodra u uw auto bij ons binnenbrengt:

Nemen wij samen met u het schadeformulier door. De schade wordt hierbij door onze experts opgenomen. Eventueel worden hier al onderdelen bij gedemonteerd. Zodra de schade is opgenomen worden alle gegevens en foto’s door ons in een online systeem ingevoerd. Dit systeem, Audatex, is een door alle schadeherstelbedrijven, verzekeraars en leasemaatschappijen erkend calculatiesysteem voor autoschades. Wij regelen vervangend vervoer voor u zodat u weer mobiel bent. Vervolgens wordt uw auto voorzien van bekledingsbeschermers en wordt uw auto naar de demontage gereden.

Demontage

Alle onderdelen die vrije toegang tot de schade belemmeren en alle te vervangen onderdelen worden verwijderd. Onderdelen die vervangen moeten worden, worden afgevoerd volgens de geldende milieueisen. Na de demontage wordt uw auto naar de plaatwerkerij gereden.

Uitdeuken/Richten

Alvorens men start met het plaatwerkproces, wordt de elektronica van uw auto beveiligd en worden onbeschadigde delen van uw auto afgeschermd. Het plaatwerk word daarna uitgedeukt. Diepe deuken worden uitgeklopt en de overblijvende oneffenheden worden geëgaliseerd met plamuur. Indien nodig worden nieuwe carrosseriedelen door ons bevestigd of vast gelast met de nieuwste lastechnieken. Kleine deukjes worden door ons met een speciale methode verholpen, zonder dat er verdere nabewerking noodzakelijk is.

Indien de auto door het ongeluk ontzet is word deze middels één van onze richtbanken gericht. Hierbij maken we gebruik van een computerdatabase waarin per automerk en type vastgelegd is wat de ijkpunten zijn.

Voorbewerken

Nadat uw auto is uitgedeukt en gericht worden de te spuiten delen ontvet en afgeplakt. Daarna wordt uw auto zorgvuldig geschuurd, worden laatste oneffenheden geplamuurd en nuances gemodelleerd. Zodra dit proces is voltooid worden de te spuiten delen voorzien van een grondlaag. Tot slot worden de delen opnieuw ontvet en afgeplakt.

Spuiten

Allereerst wordt de lakkleur van uw auto op een proefstaal gespoten. De auto is inmiddels in de spuitcabine geplaatst en stofvrij gemaakt met lijmhoudende doeken. Vervolgens wordt de watergedragen kleurlak in lagen aangebracht en afgedekt met enkele lagen blanke lak. Door het aanbrengen van lak krijgt uw auto een mooie, diepe kleur en worden onderliggende lagen beschermd tegen weersinvloeden. Uw auto blijft in een temperatuurgecontroleerde cabine staan om de lak te laten drogen. Vervolgens wordt uw auto naar de montageafdeling gereden.

Montage

Alle delen die gedurende de demontage zijn verwijderd worden weer gemonteerd. Ook nieuwe onderdelen worden zorgvuldig geplaatst en indien nodig uitgelijnd. Als laatste wordt alle elektronica in uw auto aangesloten en getest.

afleveren

Tot slot word uw auto gewassen en gecontroleerd. Daarna ontvangt u van ons een bericht dat uw auto gereed is.